hejsan.Nu har jag precis kommit hem frÃÂ¥n moderna museet . Moderna Museet eller bara Moderna är ett museum pÃÂ¥ Skeppsholmen i Stockholm för svensk, nordisk och internationell samtidskonst. I samlingarna finns ett representativt urval av nutida mÃÂ¥leri, skulptur och fotografi.Museet är en statlig förvaltningsmyndighet, som sorterar under Kulturdepartementet, och har enligt sin instruktion till uppgift att samla, bevara, visa och förmedla 1900- och 2000-talskonsten i alla dess former.Vi hade en guide som pratade om dali dali (tror ja han hette) de va en snubbe med rolig mustach som han fixade med ungerskt wax tror ja ;)

det va typ i en timma och sen käkade jag pÃÂ¥ donken ENSAM föt att emma o c.o hade sÃÂ¥ brÃÂ¥ttom sÃÂ¥ de var tvugna att gÃÂ¥, sedan  när jag hade ätit klart sÃÂ¥ träffade jag dom väntandes pÃÂ¥ fia som ksulle köpa nÃÂ¥tt. sÃÂ¥ de kunde lika gärna ha ätit pÃÂ¥ donken... ::(
COD6 är pÃÂ¥ 79.1% sÃÂ¥ snart kan jag spela :D:D:D:Imorn börjar jag vanlig tid igen (hade sovmorgon idag för jerker har sjuka barn.)DÃÂ¥ slutar jag klockan 1 :D pÃÂ¥ svenskan ska vi filma deckare och de kommer att bli nice och efter svenskan (sista lektionen) sÃÂ¥ ska jag emma leo och nellie (deckargruppen)(supergruppen) filma ännu mer :)Sen ska emma sova här ;)! och nellie sover hos leo sÃÂ¥ vi kan filma sent pÃÂ¥ kvällen för leo bor typ brevid mig ;)
(leo är neger :D)


Opinions