HEjsan! Nu blir det bloggning igen :) kommer troligen inte att bli nått alls nästa vecka då jag åker till trysil på lördag. Det kmr bli asnice och för er som inte vet så ligger trysil i norge och jag ska dit för att åka skidor med Niklas Persson! :) blir troligen en edit när jag kmr hem fast vet imte hur lång beroende på hur mkt bra klipp det blir :) Åker klockan 6 på lördagsmorgonen tror jag så om ni vill mig nått så messa/ring innan det om ni vill ha svar ;)

                                                 Victor letar rail-spots.  Enda problemet som jag tror kommer att bli är att det är så jääääääävla kallt där och jag åker i två tjocktröjor bara ;) wish me luck! På torsdag är det julafton :O:O:O;O;O:O:O;O; min present till emma är *äntligen* färdig måste bara slå in den :) såå det blir säkert roligt på julafton. Dagen efter ska jag också fira julafton igen ioch sen på lördagen så åker jag så det blir fullt upp. + att jag typ ska åka skidor med niklas imorn ;O;O Men jag tappade bort min ena skida i snön häromdan på min baksida det är fan puder och nu hittar jag den inte :( *emocut*
                                                           Random.  hmmmm, nu fvet jag inte vad jag ska skriva längre :D här kmr en video jag gjorde på victor häromdan för att träna redigering ;) (ja den är överredigerad)
CYYYYYYYYYA!