Blääääääääääääää! vad händer jaoo? Nu har jag gjort 2 av 5 frÃÂ¥gor pÃÂ¥ svenskan och har typ kramp i armen för jag skrev sÃÂ¥ mkt (skrev fel en gÃÂ¥ng ocksÃÂ¥ sÃÂ¥ jag var tvungen att skriva om allt âÂÂ.-) cepe-papper som inte kan beskriva enkelt. TÃÂnkte plugga lite so till provet pÃÂ¥ fredag nu men jag orkar verkligen inte ;O är död, sÃÂ¥ det blir kanske lite cod om jag orkar.

Jag kanske har skrivit det men jag vet inte, men jag ska söka till kulturama gymn. sen ocksÃÂ¥. (estetisk â foto) och ska ta tre bilder som man ska visa därför att komma in (jag vet hi-Tech) och jag behöver tips pÃÂ¥ vad jag ska ta för bilder ? ;) har bestämt mig för en skidbild om jag fÃÂ¥r nÃÂ¥gon bra i trysil och sen sÃÂ¥ vet jag inte mer :D förslag gott folk , förslag ;) Juste, ska kanske ÃÂ¥ka en dag tidigare till trysil ocksÃÂ¥ för stugan vi bokar är ledig dagen innan ocksÃÂ¥ och liftkortet räcker 6-8 dagar sÃÂ¥ dÃÂ¥ ska vi ÃÂ¥ka 7 dagar ist för 6 sÃÂ¥ det blir assniice! förutom att jag är borta frÃÂ¥n älskling längre tid :( *emocut*  
Oh damn, höll pÃÂ¥ att glömma, jag fick mvg pÃÂ¥ franska-provet :D wee, 106 av 117 (mvg gräns=105) sÃÂ¥ jag är lycklig :D<3333333333333333333 Nej, nu orkar jag inte skriva mer :D HEJDàCYA!


Opinions